Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

Adrian Sărmăşan oferă turdenilor momente de muzică şi vers

Sala mare a Primăriei Turda va fi joi, 16 februarie, gazda unui eveniment literar-muzical avându-l în centrul atenţiei pe cunoscutul cantautor şi autor de versuri Adrian Sărmăşan, cel care a legat Turda de muzica folk şi invers.

Dragi prieteni şi dragi turdeni... vă invit cu mare drag şi bucurie la evenimentul literar-muzical «Sunetul cuvintelor» care va avea loc în data de 16 februarie 2017 de la ora 18:00 la Sala mare a Primăriei Turda. Vă aştept neapărat!” scria, anunţând evenimentul pe contul său de facebook, artistul turdean.

Organizat cu implicarea Casei Municipale de Cultură Turda şi a Asociaţiei Culturale “Rei Culturae Fautores” evenimentul este, în fapt, o dublă lansare.

Odată este vorba de albumul “Fata din poveşti” al cantautorului turdean, apoi e vorba şi de lansarea noului volum de versuri semnat Adrian Sărmăşan, “Zâmbesc fără frică”.

Dacă amfitrion al evenimentului este profesor Dorina Arion, printre invitaţii lui Adrian Sărmăşan la evenimentul de la Turda sunt profesor doctor Olga Morar, dramaturg Virgil Deceanu, actriţa Mihaela Deceanu, profesor Dan Zăhan (preşedinte “Rei Culturae Fautores”), artistul şi autorul Silvan Stâncel, profesor Ioan Bembea precum şi directorul Casei Municipale de Cultură Turda, profesor Ana Sevan.

Deja mai mulţi cunoscuţi ai artistului turdean şi-au anunţat prezenţa pe contul de facebook al artistului, unii regretând că nu pot fi prezenţi la dublul eveniment.