Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

“Dragostea învinge” - un eveniment al asociaţiei “Camera de sus”, de Paşte, la teatrul turdean | VIDEO

Asociația „Camera de Sus” Turda organizează duminică, 16 aprilie 2017, un eveniment artistic dedicat Sărbătorilor Pascale.

„Dragostea Învinge” este un eveniment prin care dorim să celebrăm învierea lui Isus prin muzică, teatru, video și cuvinte.

Sărbătoarea de Paște readuce în memoria noastră suita de evenimente prin care Isus a demonstrat că Dragostea Învinge! Vă invităm să petreceți aproximativ o oră și jumătate împreună cu noi pentru a ne reaminti povestea Paștelui și pentru a ne bucura de Învierea lui Isus!

Evenimentul are loc duminică, 16 Aprilie 2017, începând cu ora 17:00, la Teatrul „Aureliu Manea” Turda, str. Republicii, nr. 52. Intrarea este liberă!