Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

Interferenţa artelor - seară de poezie la Muzeul de Artă Cluj-Napoca

Muzeul de Artă Cluj-Napoca (MACN), instituție publică de cultură aflată în subordinea administrativă a Consiliului Județean Cluj, organizează vineri, 21 aprilie 2017, ora 18.00, o Seară de Poezie.

Evenimentul este programat în spațiul expoziției ARTĂ ȘI SACRALITATE, fiind integrat în aceeași tematică acum, în Săptămâna Luminată.

Expoziția colectivă Artă și Sacralitate, reunind lucrări semnate de 17 artiști din toată țara (pictură, grafică, instalație, sculptură) este dedicată memoriei artistului Marin GHERASIM.

Expoziția poate fi vizitată până în ziua de 23 aprilie 2017.

În ambianța creată de lucrările expuse pe simeze, vor fi invitați să recite din creațiile lor poeții: 

  • Constantin CUBLEȘAN
  • Vasile IGNA
  • Marcel MUREȘEANU
  • Dumitru CERNA

Mediatorii întâlnirii sunt Liviu Mocan, artist expozant și Florin Gherasim, muzeograf, critic de artă.

Sunt așteptați toți iubitorii de artă și poezie. Intrarea este liberă.