Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

Rotary Câmpia Turzii organizează cea de-a treia ediţie a concursului de tir sportiv la talere

Club Rotary Câmpia Turzii a anunţat, pe site-ul propriu, organizarea şi desfăşurarea celei de-a treia ediţii a concursului de tir sportiv la talere.

Iată anunţul făcut de rotaryeni:

Evenimentul va avea loc sâmbată 20 mai 2017 începând cu orele 9.00 în poligonul "Opriș Tiberiu" din localitatea Luduș.

Concursul se desfasoara pe doua poligoane fiecare tragagator va trage cate o mansa compusa din 25 talere pe fiecare poligon deci un total de 50 talere.

Munitia necesara minim 75 cartuse de concurent cal. De preferinta calibrul 12 si alica pana la 2,5 mm ideala pana la 28 gr.

Intre manse se face o pauza de masa in care se va servi o masa in poligon.

Vineri seara dupa antrenament cu cei prezenti vom organiza o cina comuna pentru sfaturi tehnice si socializare.

Preturi antrenament : 30 ron mansa de 25 talere.

Pret Concurs : 150 RON , sunt incluse ,talerele , masa de pranz, si premiile.

Pentru persoanele neautorizate de port arma prezente se organizeaza poligon special cu instructori abiltati pentru indrumare.

Doritori va rog comunicati din timp cei care doriti cazare pentru a putea rezerva camerele necesare si comunicati perioada dorita de cazare cine ramane pana duminica, se poate vizita Salina Turda si Cheile Turzii

Pentru detalii si inscrierea in concurs va rog anuntati pana in data de 10.05.2017 pentru o buna organizare la tel.0742122803 Pop Mihai sau 0745385335 Moga Mihai.

De asemenea pe adresa de contact al Clubului Rotary Campia Turzii contact@rotarycampiaturzii.ro.

Mai multe detalii despre posibilitățile de cazare puteți afla în atașament.