Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

Ediție specială a showului de echitație Zaracatan - Miron Bococi revine la Salina Equines

Salina Equines organizează o ediție specială a celui mai frumos show de echitație din România. Renumitul Miron Bococi și alți 6 acrobați din Africa vor face spectacol la Zaracatan!

Miron Bococi este cel mai tânãr îmblânzitor de cai din lume și unul dintre cei mai apreciați artiști din lumea echitației. El va fi însoțit de 6 acrobați de performanță, din Africa, care vor executa cele mai spectaculoase numere de acrobație pentru deliciul publicului. 

ZARACATAN este un spectacol unic în România, un show în care artiști de nivel internațional combină numere de dresaj, gimnastică artistică, acrobații, sărituri peste obstacole și teatru. Atmosfera este întregită de muzică, lumini și gheață carbonică.

Evenimentul are loc joi, 29 iunie 2017, începând cu ora 18:00, la Centrul de Echitație Salina Equines, Turda, Aleea Durgăului, nr. 6 (lângă Salina Turda).

Show-ul are loc în manejul interior, așa încât nu este influențat de condițiile meteo.

Prețurile biletelor sunt următoarele: 20 lei pentru copii sub 14 ani, 50 lei pentru adulți și 100 lei biletul VIP, care include acces în loja VIP, bufet suedez, băuturi și vizitarea grajdurilor după spectacol.

Pentru a fi siguri că aveți locul asigurat la show, rezervați-vă biletul la link-ul următor: https://goo.gl/forms/oMEXuSdGt92Ixv9x2

Vă așteptăm la Zaracatan – by Salina Equines, cel mai frumos show din România!