Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

Bucureștenii vor afla adevărul despre Republica Moldova

O apariție editorială în care se divulgă adevărul despre Republica Moldova va fi lansată București.

Este vorba despre Cartea „Blocați în labirint” (Editura Timpul, 2017), semnată de George Simion, președintele Platformei Unioniste Acțiunea 2012. Evenimentul va avea loc marți, 18 iulie, ora 19:00, la librăria Open Art.

„Blocați în labirint” este o radiografie a vieții Republicii Moldova, de la apariția sa ca stat și până în ziua de azi, explicând într-un limbaj accesibil situația reală în Republica Moldova. Cartea relevă principalele mituri fondatoare pentru statul dintre Prut și Nistru și prezintă motivele pentru care acesta este ultimul stat din Europa.

Suntem contaminați cu informație falsă și irelevantă, de cele mai multe ori, atunci când vorbim despre spațiul dintre Prut și Nistru și când ne referim la subiectul unirii României cu Republica Moldova. Dacă nu ajungem să analizăm argumentat, devenim victime ale manipulării și propagandei antiromânești. <<Blocați în labirint>> demontează principalele stereotipii care circulă pe marginea relațiilor dintre cele două maluri de Prut și prezintă realitatea socială, economică și politică din Republica Moldova”, a declarat George Simion, președintele Platformei Unioniste Acțiunea 2012.

Lansarea va avea loc în prezența autorului și a unor invitați surpriză.

Cartea „Blocați în labirint” a fost lansată recennt în mai multe orașe din Europa, în cadrul unui turneu de promovare în rândul românilor din diaspora: Bruxelles, Barcelona, Roma și Goteborg. De asemenea, aceasta va putea fi procurată și la evenimentul lansării din Timișoara, luni, 17 iulie, ora 18:00, la librăria La Două Bufnițe.