Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

În weekend se joacă din nou Zaracatan, spectacolul de echitație care a impresionat Antena 1 și PRO TV!

ZARACATAN este un spectacol cu cai si despre cai, unic în România! Show-ul cuprinde acrobații cu cai, numere de dresaj, gimnastică și multe alte elemente spectaculoase, gândite și puse în scenă de artiști din Spania, Australia, Franța și Romania.

Show-ul are loc în interior, așa încât nu este influențat de condițiile meteo!

Reprezentațiile din acest weekend au loc Sâmbătă, 22 iulie, de la ora 15:00 si Duminică, 23 iulie, de la ora 13:00!

Mai multe detalii despre show puteți afla în reportajele publicate de presa națională, disponibile la link-urile de mai jos:

- Antena 1 (http://observator.tv/social/show-unic-de-echitatie-la-turda-acrobatiile-pe-cai-din-spectacolul-zaracatan-au-tinut-publicul-cu-sufletul-la-gura-215168.html)

- PROTV (http://stirileprotv.ro/stiri/social/pasionati-de-echitatie-4-tineri-din-australia-spania-si-franta-fac-spectacol-in-tara-noastra-caii-sunt-dresati-la-turda.html)