Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

Zbor cu balonul cu aer cald, la ZMT 2017!

Una dintre principalele atracții ale ZMT anul acesta va fi uriașul balon cu aer cald, de 30 de metri înălțime, cât un bloc cu 7 etaje! Balonul ZMT 2017 va fi amplasat în Parcul Teilor vineri, 11 august, începând cu ora 19.00.

Dacă v-ați dorit vreodată să pătrundeți într-o lume de poveste, sau dacă ați visat să vă plimbați cu un balon precum în romanele lui Jules Verne, aveți acum șansa de a fi marele câștigător al unei plimbări cu gigantul ZMT!

Primăria Municipiului Turda va lansa în data de 5 august un concurs pe pagina de Facebook – Zilele Turzii, iar in data de 8 august vor fi numiți câștigătorii excursiei, prin intermediul platformei random.org (60 de locuri disponibile).

Rămâneți aproape și nu ratați participarea! Urmăriți în data de 5 august pagina de Facebook a evenimentului (Zilele Turzii), pentru a afla regulile concursului!