Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

Spectacol de Crăciun la “Teodor Murăşanu”

O parte din cadrele didactice şi elevii Şcolii Gimnaziale “Teodor Murăşanu” - dar nu numai - din Turda se află în febra pregătirilor unui eveniment de sărbătoare pe care doresc să îl ofere în preajma sărbătorilor.

Inclusiv astăzi, sâmbătă, mai multe cadre didactice şi elevi au participat la repetiţiile pentru spectacol, activitate marcată inclusiv de directorul instituţiei de învăţământ, profesor Gianina Matei.

Evenimentul este programat pentru joi, 21 decembrie, de la orele 18:00, locul de desfăşurare fiind în renovata sală festivă a şcolii “Teodor Murăşanu” din Turda, strada Dr. Ioan Raţiu, nr. 53.