Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

“Frumoasa din pădurea adormită” - o nouă piesa de teatru pentru copii, la Campia Turzii

Primăria și Consiliul Local al Municipiului Câmpia Turzii în colaborare cu Tetrul de Păpuși Puck, invită toți copiii la piesa de teatru: “Frumoasa din pădurea adormită”de Charles Perrault, scenariul și regia, Gabriel Apostol.

Este vorba despre o ursitoare rea, care dorește să se răzbune pentru că nu a fost invitată la petrecerea dată în cinstea prințesei Aurora. Astfel, ea, îi ursește ca, în ziua în care aceasta va împlini șaisprezece ani, să se înțepe într-un fus și să moară. Blestemul aruncat asupra micuței prințese este îndulcit, însă, de o ursitoare bună care spune că aceasta nu va muri, ci va cădea într-un somn adânc împreună cu întregul regat. Prințul sortit va dezlega vraja, iar sărutul lui o va trezi la viață pe frumoasa Aurora și pe toți cei din regat.

Spectacolul de pe scena Teatrului „Puck”, în viziunea regizorală a lui Gabriel Apostol, aduce în atenția spectatorilor de toate vârstele o feerie, un basm îndrăgit al literaturii clasice universale, o poveste despre bine și rău, despre destin, prietenie și iubire.

Piesa de teatru va avea loc, vineri, 23 martie 2018, ora 10:00, în Sala de Spectacole “Mircea Mihășan” a Palatului Cultural “Ionel Floașiu”.

Intrarea este liberă!

Direcția Relații cu Comunitatea