Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

Ziua Recoltei 2018 la Câmpia Turzii

Administrația locală a Municipiului Câmpia Turzii vă invită să luați parte la o nouă ediție a Zilei Recoltei.

Evenimentul va avea loc miercuri 26 septembrie, în Piața Unirii din Municipiul Câmpia Turzii și oferă o paletă largă de opţiuni, exopziţie cu vânzare a produselor agroalimentare de origine animală şi non- animală: fructe şi legume de sezon, lapte şi produse lactate, produse apicole, ouă, flori, precum şi moment artistic de muzică populară, distincţii pentru cel mai frumos stand expoziţional, cel mai bun gospodar, dar și alte surprise.

Mai multe detalii  cu privire la artiștii care vor concerta și la surprizele pregătite de organizatori vom difuza în zilele care urmează!

Direcția Relații cu Comunitatea