Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

Menajeria de sticlă - spectacol de teatru de înaltă ținută la Câmpia Turzii. Preţul biletului este 10 lei

Iubitorii artei dramatice din Câmpia Turzii vor avea parte, luni 25 martie 2019, de un adevărat răsfăț al simțurilor.

Astfel, cu începere de la orele 18:00, pe scena Palatului Cultural „Ionel Floașiu” va avea loc spectacolul „Menajeria de sticlă”, în regia lui M. Chris Nedeea.

Capodoperă a dramaturgului american Tennessee Williams, „Menajeria de sticlă” este textul străin probabil cel mai rezonant la realitățile societății românești actuale.

Este vorba despre o veritabilă dramă de familie, marcată de spectrul părăsirii atât a căminului și a celor dragi, cât și despre fragilitatea relațiilor interumane și totala transparență a sentimentelor.  

Un spectacol despre o lume care trăieşte la graniţa dintre realitate şi fantezie. O mamă autoritară care încearcă să-şi compenseze eşecurile, proiectându-şi ambiţiile şi speranţele asupra fiicei. Un fiu care caută să evadeze din mediul ostil prin poezie şi aventură. O fiică sensibilă care tânjeşte după iubire. Realitatea va pătrunde în universul lor fragil, schimbându-le destinul.

„Menajeria de sticlă” prezintă istoria unei familii marcate de plecarea tatălui şi dominată de ambiţiile unei mame autoritare care trăieşte într-o lume a amintirilor şi propriilor fantezii. Fiul său, Tom, încearcă să evadeze din acest univers apăsător, în vreme ce Laura, fiica infirmă şi sensibilă, îşi găseşte refugiul printre miniaturile de sticlă ce alcătuiesc mica ei menajerie.

Viaţa lor se va schimba brusc după intrarea în scenă a lui Jim, vizitatorul care tulbură universul fragil al menajeriei de sticlă. 

 Tennessee Williams (1911 – 1983), laureat al Premiului Pulitzer pentru "Un tramvai numit dorinţă" şi "Pisica pe acoperişul fierbinte", este cunoscut publicului român în special datorită ecranizării piesei „Un tramvai numit dorinţă”, cu Marlon Brando şi Vivien Leigh în rolurile principale. 

Prețul unui bilet este de 10 lei. Acesta poate fi achiziționat de la Casieria Palatului Cultural „Ionel Floașiu” - intrarea de lângă Sala Sporturilor.

Vă așteptăm la sala de Spectacole „Mircea Mihășan”, pentru a vă bucura de această capodoperă a dramaturgiei mondiale!

Direcția Relații cu Comunitatea