Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

Stand-up comedy cu Bobi Dumitraş (Fără Zahăr) şi Petrică Iştoc, la Pensiunea Pelicanul

Vineri, 29 martie 2019, între orele 20:00 şi 22:00 Pensiunea Pelicanul din Turda găzduieşte spectacolul de stand-up comedy ai cărui invitaţi speciali sunt Bobi Dumitraş (fost component al trupei “Fără Zahăr”) şi Petrică Iştoc (participant, la fel ca Bobi Dumitraş, la emisiunea iUMOR).

Vă așteptăm la un Comedy Show cu finalistul iUMOR Bobi Dumitras (Fără Zahăr) şi Petrica Istoc, doi comedianți foarte îndrăgiţi, cu multă experienţă scenică și umor savuros moldovenesc!”, se anunţa pe pagina de facebook a evenimentului.

Preţul unui bilet este de 25 de lei - pentru cei care doresc să achiziţioneze biletele înainte de ziua spectacolului - însă cei care achiziţionează biletele în ziua spectacolului vor plati 30 de lei pentru un bilet.

Pe aceeaşi pagină a evenimentului se mai preciza: “Vezi aici ce le poate pielea şi hai la o porţie zdravănă de râs!” fiind oferite câteva videouri cu reprezentaţii ale celor doi la emisiunea iUMOR:

Bobi - Corijenţa

Bobi în finala iUMOR

Petrică la iUMOR