Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

Expoziţie de icoane pe sticlă la Salina Turda: “Porți de rai”

Salina Turda, în parteneriat cu colecționarii, istoric Laura Ionescu și Zoli Mladzi, organizează expoziția de icoane pe sticlă ”Porți de rai”.

Expoziția, deschisă de luni, 22, până vineri, 26 aprilie, în holul de la intrarea în salină, cuprinde icoane pe sticlă realizate de Vasile I. Bunea (Școala de la Nicula), din colecția ”istoric Laura Ionescu și Zoli Mladzi. Expoziția se va putea vizita în cadrul programului de funcționare al Salinei din Turda.

Cu ocazia vernisării expoziției, eveniment ce va avea loc joi, 25 aprilie, de la ora 17, la salină, corul Armonia, al Casei de Cultură din Turda, condus de către  profesorul de muzică preot Sebastian Zăhan, va susține un program artistic. La acesta își va da concursul și profesoara Elena Lungu (pian).

Cu acest prilej, invitatul special al serii, preot Sebastian Zăhan va vorbi despre iconografia ortodoxă și despre semnificația săptămânii premergătoare Paștelor.