Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

25
Thu, Apr
112 New Articles

Surpriză: Rally 2 la Transilvania Rally

Sport
Tools
Typography

Rally 2 este noul campionat organizat sub egida Federatiei Romane de Automobilism Sportiv, cu scopul de ai atrage si pe cei care nu au buget pentru a participa in Campionatul National de Raliuri. 

CÂȘTIGĂTORUL EDIȚIEI DIN ACEST DE LA RALLY 2 PRIMEȘTE DIN PARTEA ORGANIZATORILOR, NAPOCA RALLY ACADEMY, O ETAPĂ LA CUPA DACIA, LA RALIUL HARGHITEI DIN 7-8 OCTOMBRIE. ASTA ÎNSEAMNĂ MAȘINĂ CU SERVICE ȘI TAXA DE ÎNSCRIERE. ASPECTELE PE CARE TREBUIE SĂ LE AIBĂ ÎN VEDERE CÂȘTIGĂTORUL SUNT DEPLASAREA LA EVENIMENT, CAZAREA ȘI CHELTUIELILE DE RECUNOAȘTERE. 

Clasamentul va fi organizat pe fiecare clasă (constituită sau nu), iar punctele vor fi acordate după fiecare probă specială: 3 la câștigător, 2 pentru al doilea și 1 punct pentru al treilea echipaj. Echipajul care va avea cel mai mare punctaj la șfârșitul raliului (chiar dacă a terminat sau nu raliul), va a fi premiat cu “the Best Rally 2 Driver Trophy” Transilvania Rally 2016. 

În caz de egalitate de puncte între două sau mai multe echipaje sa va ține cont de punctele primite în ultima probă specială pentru Rally 2, iar dacă egalitatea continuă, se va a ține cont de ecartul de pe ultima probă, față de concurentul următor, iar cel mai mare ecart find declarat câștigător.

Etapele de rally 2 sunt comune cu cele din CNR, dar pot fi si separat. Lungimea maxima de proba speciala admisa in noul campionat este de 70 km. Concurentii pot folosi carburant doar benzina care se gaseste in benzinariile de pe teritoriu Romaniei, iar cei care sunt contestati si se adevereste ca folosesc alt combustibil, sunt exclusi din clasamentele oficiale.

Anvelopele sunt la alegerea echipajului, iar daca doresc sa alerge cu anvelope ” speciale„, primesc o penalizare de 120 de secunde. Pentru a putea concura în campionatul de raliuri „Rally 2” este nevoie de licență(pilot/copilot) FRAS valabilă pe 2016. Tipul licenței: „Rally 2”. Vârsta minimă pentru piloți: 16 ani împliniți până la 31 dec 2015. Piloții care au vârsta sub 18 ani se încadrează în categoria „Junior 1” și pot conduce doar pe parcursul probei speciale, având în dreapta un copilot cu experiență/ instructor școala de pilotaj text extras din regulamentul pe 2016 a CNRally 2. Regulamentul fiecarei etape din Rally 2 este cel de la etapa de CNR din care face parte, iar un regulament particular separat va fi disponibil la fiecare etapa in parte.

Regulamentul provizoriu a Campionatului National de Rally 2 este disponibil la urmatoarea adresa: http://fras.ro/ro/wp-content/upload...

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS