Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

23
Tue, Apr
110 New Articles

Salvamont Cluj, pe podium la concursul național de ski Cupa Veteranilor

Sport
Tools
Typography

Serviciul Public Județean Salvamont-Salvaspeo Cluj, instituție de interes județean care funcționează sub autoritatea Consiliului Județean Cluj, a participat sâmbătă, 18 martie 2017, la cea de-a 46-a ediție a concursului național de ski Cupa Veteranilor 2017.

La manifestarea care a avut loc în stațiunea Straja din Hunedoara, Salvamont Cluj a fost reprezentat de o formație alcătuită din salvamontistul Iacob Câmpean și alți 15 iubitori ai acestui sport de iarnă.

Competiția a constat în desfășurarea a două probe, ski alpin și ski fond, fiecare dintre ele derulându-se pe categorii de vârstă, începând cu intervalul 35-39 de ani și respectând succesiunea din cinci în cinci ani.

Din totalul celor nu mai puțin de 105 concurenți prezenți la start la proba de ski alpin, Clujul a reușit performanța de a urca pe podium și de a obține cinci locuri I, două locuri II, precum și un loc III. Astfel, locul I a fost câștigat de participanții Corovei Mihai din Câmpia Turzii și Crișan Erika din Luna de Sus – categoria de vârstă 35-39 de ani, Husar Mihaela din Cluj-Napoca - intervalul de vârstă 50-54 de ani, Domokoș Tudorica din Turda și Câmpean Iacob din Boju - categoria de vârstă 60-64 de ani.

Totodată, locul II a fost obținut de către Crișan Ciprian - Luna de Sus - categoria de vârstă 35-39 de ani și Domokoș Mihai - Turda - categoria de vârstă 70-74 de ani, în vreme ce locul III i-a revenit doamnei Urcan Cosmina, din Cluj-Napoca -  intervalul de vârstă 35-39 de ani.

Este un succes care nu trebuie să mai surprindă pe nimeni, Salvamont Cluj dovedindu-și deja, în repetate rânduri, atât profesionalismul cât și calitățile fizice și sportive de excepție ale membrilor. Astfel de performanțe au însă meritul de a reconfirma și întări încrederea clujenilor și a turiștilor în cei care le veghează pașii pe munte și nu numai” a declarat domnul Alin Tișe, Președintele Consiliului Județean Cluj.

Reamintim în acest context faptul că Serviciul Public Județean Salvamont-Salvaspeo Cluj gestionează și organizează acțiunile de salvare, patrulare și prevenire a accidentelor în zonele montane, precum și în mediul subteran speologic de pe teritoriul județului Cluj.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS