Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

16
Tue, Apr
106 New Articles

Primarul Municipiului Turda, Cristian Octavian Matei, a fost premiat de reprezentantul Federației Europene de Handbal!

Sport
Tools
Typography

Jerzy Eliasz, înalt funcționar din cadrul Federației Europene de Handbal, delegat la finala Cupei Challenge, a înmânat distincția de onoare a EHF primarului municipiului Turda Cristian Octavian Matei, pentru contribuția deosebită adusă handbalului din România prin proiectul Potaissa, un proiect de succes, inclusiv la nivel european.

Totodată, pentru contribuția deosebită adusă handbalului european prin organizarea într-o manieră profesionistă a finalei Cupei Challenge ediția 2016 – 2017.

Echipa AHC Potaissa Turda a realizat în sezonul 2016-2017 cea mai mare performanță din istoria sa, prin calificarea în faza de Final Four a tuturor celor 3 competiții în care a fost angrenată, iar în Cupa Challenge cucerind medalia de argint.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS