Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr
107 New Articles

Două perechi de dansatori turdeni au fost prezente la Cupa Mystic de la Reşiţa

Sport
Tools
Typography

La Reşiţa s-a desfăşurat Cupa MYSTIC - Ed. a VII-a - la dans sportiv, concurs Ranking, la care au participat, în cele două zile de concurs, 27-28 mai, peste 300 de sportivi din ţară.

Clubul de Dans Sportiv Potaissa Turda a înscris în competiţie două perechi la aceeaşi categorie, Hobby 12-15 ani.

În semifinală s-a calificat perechea DABIJA DANIEL - BEREKMERI IRIS, care au obţinut locul 9.

În finala competiţiei s-au calificat perechea JOLDEŞ ANDREI - OLARI ANAMARIA, care au obţinut locul 6.

Felicitari tuturor!

Înainte de a termina sezonul competiţional sportivii clubului vor mai participa la competiţiile naţionale de la Dej, Teaca şi Sebeş, la finala concursului Copiii au talent de la Campia Turzii şi la spectacole cu ocazia zilei de 1 Iunie şi de final de an şcolar organizate la sala de dans a clubului.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS