Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

25
Thu, Apr
112 New Articles

Succes al pasionaţilor de airsoft din Turda: locul 3 la PARO 2017 Făgăraş

Sport
Tools
Typography

Sâmbătă, 15 iulie 2017, echipa ACS Ludus Dacicus, formată din 6 membri (Topan Octavian - Team Leder/Grenadier, Năstase Paul - Medic, Szasz Mihai - Sniper, Szasz Iulian - Navigator, Moldovan Adrian - Puscaş, Csegezi Toma - Puscaş) a participat la Patrula Airsoft Romania 2017, Editia a II-a, Făgăraş, unde a ocupat locul 3 din 9 echipe participante, astfel reuşind să se califice pentru etapa PARO 2017 Luduş, ce va avea loc în luna septembrie.

Ne bucurăm de această performanţă, având în vedere că am concurat cu unele dintre cele mai bune echipe de airsoft din Romania, mai ales în condiţiile în care majoritatea probelor au fost de tipul CQB (Close Quarters Battle), mod de joc cu care echipa noastră nu este foarte familiar având în vedere că, cel puţin momentan, nu dispunem de acces într-o locaţie unde să ne putem pregăti pentru acest tip de joc, iar această etapa a fost una dintre cele mai dinamice la care am participat până în acest moment, având un ritm foarte alert ţinându-ne permanent în «tensiune».

Pe această cale vreau să îi felicit pe colegii mei de echipă pentru acest rezultat deosebit, pe organizatorii PARO 2017 Făgăraş, CSA Braşov şi colaboratorii acestora, precum şi pe toţi participanţii la acest eveniment, care se dezvoltă şi creşte de la an la an atât ca amploare cât şi din punct de vedere al calităţii.” - Paul Năstase, Preşedinte ACS Ludus Dacicus.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS