23
Wed, May
156 New Articles
×

Message

Debug output of Perfect Link with Article Images on Facebook

Check this page in Facebook Object Debugger to reload cache

og:title - 43 de câştigători la cea de-a doua ediţie a Turda Run Fest | VIDEO
og:type - article
og:url - http://agoramedia.ro/index.php/timp-liber/26-sport/6165-43-de-castigatori-la-cea-de-a-doua-editie-a-turda-run-fest-video
og:site_name - AGORA MEDIA
og:image - images/zzz-upload/2017/08/video/zmtRunFest-vLink.jpg

43 de câştigători la cea de-a doua ediţie a Turda Run Fest | VIDEO

Sport
Typography

În cea de-a treia zi dedicată sărbătoririi municipiului Turda, duminică, 13 august, şi-a făcut loc şi cea de-a doua ediţie a competiţiei de mişcare în aer liber Turda Run Fest.

Încă înainte de orele 17.00 - momentul la care se dădea startul în competiţie - platoul din Parcul Tineretului din municipiul Turda s-a umplut de copii şi părinţi, fiecare pregătit de competiţie în felul său.

La startul competiţiei s-au aliniat nu mai puţin de 43 de participanţi, alergarea desfăşurându-se pe două categorii de vârstă: 6-9 ani şi 10-14 ani.

Pentru că au dorit să promoveze mişcarea, organizatorii au decis să ofere tuturor participanţilor diplome şi medalii, astfel fiecare dintre participanţi a fost declarat câştigător.

Cum muzica şi distracţia erau parte integrantă a evenimentului, trei domnişoare prezente la eveniment - şi participante la competiţie - au intrat în posesia a trei microfoane şi au început să cânte, fapt care l-a făcut pe prezentatorul Costică Petruş să propună ca ediţia viitoare a evenimentului să aibă şi o secţiune de karaoke pentru doritori.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS