Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

26
Fri, Apr
106 New Articles

La clubul de dans sportiv Potaissa Turda se reiau cursurile după vacanţă

Sport
Tools
Typography

Clubul de Dans Sportiv Potaissa Turda isi redeschide portile pentru copiii care au fost in vacanta, dupa urmatorul program:

  • Luni  11 septembrie - Grupele 1, 2 si 3
  • Marti 12 septembrie - Grupele 4 si 5

Pentru INCEPATORI inscrierile se fac la sediul Clubului: Str. Aviatorilor fara numar, in complexul din Micro II (langa Sc. I. Opris) sau la tel. 0747074306. De asemenea, pentru Dansul Mirilor este necesara programarea telefonica sau la adresa.

Pe perioada vacantei o mare parte din sportivi, cei mai multi din grupa de performanta, au reprezentat Clubul la numeroase manifestari printre care:  Lansarea de carte Roua Gandurilor de la Campia Turzii, Emisiunea "Vine Cluju' pe la noi"  si ZMT - 2017.

In perioada 26 iulie - 2 august a avut loc un cantonament de pregatire in localitatea Noul Sasesc, jud. Sibiu, unde pe langa antrenamentele de pregatire tehnica, au mai avut loc si antrenamente de pregatire fizica, dar si activitati care au pus accent pe relaxare si socializare.

Perechea SAROSI RARES - CRISAN MARIA a participat la pregatiri cu Lotul National la Reghin, lotul de standard fiind sub coordonarea antrenorilor Catia Vanone (Italia), Genny Favero (Italia) si Ramon Zedan (Romania), iar lotul de latino a fost condus de catre Viktor Nikovski (Rusia), Carina Rubio (Spania) si Vitalie Trohin (Romania).

Acum cand vacanta se apropie de final uram tuturor copiilor succes in noul an scolar si in activitatea competitionala care urmeaza!

Profesor antrenor Diana Miron

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS