Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

25
Thu, Apr
112 New Articles

Rareş şi Maria au participat la WDSF Romanian International Dance Cup - RIDC, la Timişoara

Sport
Tools
Typography

Intre 11-12 noiembrie s-a desfasurat la Timisoara, WDSF Romanian International Dance Cup - RIDC - concurs international de dans sportiv, competitie la care au participat peste 600 de sportivi din 27 de tari.

Clubul de Dans Sportiv Potaissa Turda a inscris in competitie o pereche care a dansat in doua competitii obtinand urmatoarele rezultate :

SAROSI RARES - CRISAN MARIA

  • - Basic 6 dance Junior - Locul 3
  • - Basic 8 dance Junior - Locul 6

In 25 noiembrie se va desfasura la Turda, concursul national de dans sportiv Cupa Potaissa - Ed. a 22-a la sala de sport a Sc. Avram Iancu.

Concursul va incepe la ora 8,30 cu categoriile speciale si se va desfasura pe tot parcursul zilei.

Deschiderea oficiala va avea loc la ora 18, cand pe langa demonstrativul sustinut de sportivii clubului va avea loc si o demonstratie de dansuri latino americane cu Campionii Mondiali Under 21 - ALEX MICULESCU - ANDRA PACURAR.

Va asteptam!

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS