Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

17
Sun, Feb
106 New Articles

Înotul ar putea deveni sport-fanion la Câmpia Turzii

Sport
Typography

Primarul municipiului Câmpia Turzii, Dorin Nicolae LOJIGAN, a depus la Compania Națională de Investiții o cerere privind finanțarea obiectivului de investiții: „Bazin de înot didactic”.

Având în vedere că în municipiul nostru sunt mulți practicanți de sporturi, precum înotul sau săriturile în apă, oportunitatea unui asemenea proiect de anvergură este incontestabilă.

Totodată, prin implementarea acestui proiect în Municipiu, administrația locală va pune bazele unei dezvoltări economice pe orizontală în zona unde va fi amplasat bazinul.

În conformitate cu proiectul depus la CNI, bazinul ar urma să se întindă pe o suprafață de 4320 mp., fiind amplasat pe str. Teilor nr. 1K.

La ora actuală Câmpia Turzii nu dispune de un bazin de înot acoperit, iar necesitatea asigurării unei dezvoltări durabile şi echilibrate a infrastructurii la nivel local impune implementarea acestei investiții.

Faptul că înotul este o activitate care stimulează dezvoltarea fizică armonioasă a copiilor, cu multiple implicaţii pozitive pentru sănătate constituie un nou element în favoarea construirii unui bazin didactic de înot.

Dacă solicitarea depusă astazi va fi acceptată de CNI există mari șanse ca lucrările să debuteze curând, iar anul 2020 să marcheze inaugurarea unui Complex polisportiv cu patinoar, bazin de înot, terenuri de fotbal, tenis și baschet în zona Parcului Municipal din Câmpia Turzii.

“ Sunt hotărât să întreprind toate demersurile pentru ca acest proiect să prindă viață și să fie unul dintre pilonii cei mai importanți din infrastructura sportivă locală. Am promis să contribui decisiv la dezvoltarea durabilă a orașului în care m-am născut și să dezvolt, alături de echipă, proiecte edilitare de importanță majoră. Astăzi facem un nou pas înspre această investiție, care dacă va fi aprobată, va reprezenta un nou proiect edilitar pentru oraș, dar și o mare bucurie în rândul iubitorilor acestui sport”, spune primarul Municipiului Câmpia Turzii, Dorin Nicolae Lojigan

Direcția Relații cu Comunitatea

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS