Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr
107 New Articles

Patrula Airsoft România are o etapă la Turda: sâmbătă, 21 aprilie

Sport
Tools
Typography

Sambata 21.04.2018 Asociatia Club Sportiv Ludus Dacicus organizeaza Patrula Airsoft Romania – Etapa Turda 2018. PARO este un concurs intre echipe de jucatori airsoft, pe un traseu stabilit, echipele concurente vor trebui sa parcurga un numar de probe care vor fi punctate, totul se va face contratimp.

Va asteptam in Parcul Central incepand cu orele 10:00 cand prima echipa concurenta va intra pe terenul de joc, pentru public avem pregatit un stand de prezentare cu replici airsoft unde vor putea sa si testeze o parte dintre ele.

Asadar daca doriti sa faceti cateva poze inedite alaturi de colegii nostri va asteptam cu drag sa ne urmariti atat in parc cat si in zona centrala, unde se va desfasura proba de orientare.

Echipa ACS Ludus Dacicus

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS