Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

18
Thu, Apr
113 New Articles

Cum a fost vacanţa dansatorilor turdeni

Sport
Tools
Typography

Pe perioada vacantei de vara sportivii au fost plecati intr-un cantonament de pregatire, in perioada 9-15 august,in localitatea Sacuieu, unde am inceput pregatirile pentru noul sezon competitional.

Primul spectacol a avut loc cu ocazia Zilelor Municipiului Turda, unde au fost premiati sportivii, care au avut rezultate foarte bune in competitiile nationale si internationale.

Multumim pe aceasta cale D-lui Primar Cristian Matei, cat si Consiliului Local Turda, pentru premiile pe care ni le-au acordat!

Alin Miron a fost prezent la Congresul International de Scrutineer organizat de Federatia Internationala de Dans Sportiv - WDSF la Stuttgart in Germania, fiind singurul scrutineer roman de clasa A, acesta fiind nivelul maxim la care poate ajunge un secretar de competitie.

In 2 septembrie a fost prezent la WDSF ADANA - TURCIA in calitate de scrutineer, reprezentand Romania.

Diana Miron - in calitate de arbitru FRDS a fost prezenta la Congresul National de Dans Sportiv de la Reghin, unde a sustinut un stagiu de pregatire in vederea noului sezon competitional.

Programul Clubului de Dans Sportiv Potaissa Turda se reia incepand de azi, luni 10 septembrie, dupa orarul anuntat pe pagina oficiala a clubului.

Incepand de marti, 11 septembrie se fac inscrieri la grupa de incepatori si intermediari, dupa orarul:

  • Marti si Joi - ora 16 - Grupa 5-8 ani
  • Marti si Joi - ora 17 - Grupa 9-12 ani

Cursurile pentru DANSUL MIRILOR au loc doar cu programare prealabila, iar Cursul de ADULTI se reia dupa 15 octombrie.

Tuturor le uram un an scolar cat mai bun, iar sportivilor succes in noul sezon competitional!

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS