Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

25
Thu, Apr
112 New Articles

Dansatorii de la “Potaissa” - semifinalişti şi finalişti la Campionatul Naţional de la Braşov

Sport
Tools
Typography

O finala si 2 semifinale la Campionatul National al Romaniei au fost obtinute de doua perechi de dansatori de la Turda (3 sportivi sunt din Turda, unul din Campia Turzii).

Cei 4 sportivi au devenit astfel componenti ai Lotului National al Romaniei (I si II), care se va reuni la vara la Centrul National de pregatire al sportivilor de performanta de la Reghin.

La Brasov s-a desfasurat in perioada 2-3 martie, Campionatul National pe sectiuni al Romaniei, prima competitie din anul 2019 si cea mai importanta la nivel national.

Clubul de dans sportiv Potaissa Turda a inscris in competitie 2 perechi la 3 sectiuni, reusind calificarea in 2 semifinale si o finala.

  • GHERMAN CATALIN - ONET OANA
    • Finalisti la sectiunea standard 6-9 ani, unde au obtinut locul 7.
    • Semifinalisti la sectiunea latino 6-9 ani, locul 9.
  • SAROSI RARES - CRISAN MARIA
    • Semifinalisti la sectiunea standard 14-15 ani, locul 11.

Rezultatele sunt mult mai bune decat anul trecut, ambele perechi fiind dupa aceasta competitie in Lotul I si II  National al Romaniei.

Aceasta deplasare a fost posibila datorita parintilor si antrenorilor care i-au sprijinit si pregatit, iar CLUBUL ROTARY CAMPIA TURZII i-a sustinut financiar.

Multumim tuturor pentru implicare si Felicitari sportivilor!

La Campionat au participat 251 de perechi din Romania, cele mai bune perechi din Romania la ora actuala, printre care finalisti si semifinalisti la Campionate Europene si Mondiale, Campioni si ViceCampioni Mondiali si Europeni.

Brigada de arbitri a fost in totalitate internationala, iar partea tehnica a concursului a fost realizata de catre oficiali romani, printer care si d-l Alin Miron , secretar international acreditat.

Pentru noi a fost o mare onoare sa fim acolo si rezultatele au fost peste asteptari.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS