Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

26
Fri, Apr
145 New Articles

Programul Teatrului Aureliu Manea din această săptămână

Artă
Typography

După cum Teatrul Aureliu Manea Turda v-a obișnuit, weekendul vine cu spectacole atât pentru cei mari, cât și pentru cei mici. Așadar, vă așteptăm să vă bucurați de piesa “Despre dragoste, teatru și alte catastrofe”, sâmbătă 11 noiembrie de la ora 19.00.

Actorii, au reușit să dea viață unei piese antrenante, cu dese situații umoristice, în care spectatorii vor fi atrași în fascinanta lume a teatrului, pe baza unor povești despre modurile diverse în care dragostea se manifestă în jurul nostru. O piesă complexă, care nu poate să te lase indiferent. Uneori dragostea nu aduce numai pasiune şi mister. Se întâmplă să ne îndrăgostim şi să fie o adevărată catastrofă...Despre dragoste, teatru şi alte catastrofe - cântăm, dansăm, râdem într-un spectacol de şi pentru suflet! Din distribuție fac parte actorii Valentin Oncu, Raluca Radu, George Sfetcu, Maria Salcă, Alexandra Dușa, Ioan Alexandru Savu. Să le urăm succes și să trăim povestea alături de ei.

“Rățușca cea urâtă” îi invită pe cei mici în aventurile ei, duminică 12 noiembrie, ora 11.00. Mica lebădă este considerată mai întâi urâtă de către rațe pentru neasemănarea cu bobocii lor și, cum nici ea, nici rațele nu văzuseră vreodată lebede, mica pasăre se încrede în părerile auzite. Se va întâlni întâmplător cu un cârd de lebede, care o primesc, recunoscând în ea un boboc din ai lor.

Biletele se găsesc la agenția teatrului și online pe www.tomtix.ro.  

În această stagiune, alături de noi ca și partener media este Radio România Actualități Cluj, le mulțumim pe această cale și sperăm la o colaborare fructuasă de ambele părți.

Biroul de presă
Teatrul Aureliu Manea Turda

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS