Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

Prezentări ghidate interactive în ambianța expoziției “Nistor Coita. Retrospectivă”

Artă
Tools
Typography

Muzeul de Artă Cluj-Napoca (MACN), instituție publică de interes județean, care funcționează sub autoritatea Consiliului Județean Cluj, are plăcerea de a invita publicul clujean și vizitatorii Palatului Bánffy la o serie de prezentări ghidate interactive ale expoziției „Nistor Coita. Retrospectivă”.

Ghidajele în limba română sunt organizate în baza acordului de practică de specialitate încheiat între Muzeul de Artă Cluj-Napoca și Universitatea de Artă și Design Cluj-Napoca (UAD), specializarea „Istoria și Teoria Artei”, și vor avea loc în ultimele două săptămâni ale perioadei de deschidere a expoziției, potrivit următorului program:

Săptămâna 20 - 26 noiembrie 2017:

  • miercuri, 22 noiembrie; joi, 23 noiembrie; vineri, 24 noiembrie, începând cu ora 15:00;
  • sâmbătă, 25 noiembrie; duminică, 26 noiembrie, începând cu ora 11:00.

Săptămâna 27 noiembrie - 3 decembrie 2017:

  • miercuri, 29 noiembrie, începând cu ora 15:00;
  • sâmbătă, 2 decembrie; duminică, 3 decembrie, începând cu ora 11:00.

Durata ghidajului: 30-40 de minute.

Se plătește doar biletul de intrare în expoziție, fără taxa de ghidaj obișnuită.

Ghizii expoziției „Nistor Coita. Retrospectivă”:

Alexandra Burtiuc, Mirela Dinu, Sara Pleșa și Xenia Tinca, studente ale Universității de Artă și Design Cluj-Napoca (UAD), specializarea „Istoria și Teoria Artei”

______________

Tutore de practică:
Alexandra Sârbu, Muzeul de Artă Cluj-Napoca
Cadru didactic supervizor:Anamaria Tomiuc, Universitatea de Artă și Design Cluj-Napoca

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS