Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

23
Tue, Apr
110 New Articles

Îndrăgostiții din Ancona ajung la Suceava

Artă
Tools
Typography

Teatrul Aureliu Manea Turda va duce la Suceava spectacolul “Îndrăgostiții din Ancona”, o super comedie muzicală care îti dă porția de răsete în preajma sărbătorilor. Spectacolul se joacă astăzi, 7 decembrie, la Teatrul Municipal Matei Vișniec din Suceava, de la ora 19.00.

Spectacolul “Îndrăgostiții din Ancona” este o producție a Teatrului Aureliu Manea Turda, în regia lui Andrei Mihalache. Din distribuție fac parte actorii: Alexandra Dușa, Ioan Alexandru Savu, Miron Cornel, Valentin Oncu / George Sfetcu, Maria Salcă, Diana Tușa, Mihaela Deceanu, Doina Șoproni, Adonis Tanța.

In piesa „Îndrăgostiții din Ancona”, acţiunea se petrece în orăşelul italian Ancona, într-o veche piaţetă, unde apropierea dintre case şi vulcanicul sânge latin fac imposibile păstrarea secretelor. 

O poveste plină de întorsături la care vă invităm să-i aflați finalul, joi 07 decembrie, ora 19.00.

Iar vineri 08 decembrie ora 11.00, îi așteptăm pe cei mici la un spectacol muzical, o lume de basm: “Mica Sirenă”.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS