Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

25
Thu, Apr
112 New Articles

Concurs Naţional de Pictură Contemporană la Școala de Arte Cluj

Artă
Tools
Typography

Şcoala Populară de Arte „Tudor Jarda”, instituție de cultură aflată în subordinea Consiliului Județean Cluj, organizează a VIII-a ediţie a Concursului Naţional de Pictură Contemporană, prin care se urmăreşte descoperirea şi promovarea tinerelor talente în domeniul artelor plastice.

Tema concursului este „Trup şi suflet - Centenar”, iar vârsta minimă de participare este de 11 ani împliniţi. Fiecare participant are dreptul de a se înscrie în concurs cu maxim două lucrări, a căror dimensiune se încadrează în minim 30/40 cm şi maxim 50/70 cm, gata pregătite pentru expoziţie. Pe spatele fiecărei lucrări se va trece citeţ nume, prenume, vârsta, instituţia pe care o reprezintă - dacă este cazul, localitatea, anul de studiu și titlul lucrării.

Tehnicile admise sunt: ulei, acrilic, tempera, guache, acuarelă pe suport de pânză, carton, hârtie sau carton pânzat, data limită de trimitere a lucrărilor fiind 15 mai 2018. Adresa la care se vor expedia lucrările este: Şcoala Populară de Arte „Tudor Jarda” Cluj-Napoca, str. Fabricii de Zahăr, nr. 51, cod 400624.

Lucrările vor fi expuse între 17 mai a.c. şi 5 iunie a.c. la Galeria „ARTE”, str. Vasile Alecsandri nr. 1, iar vernisajul expoziţiei va avea loc în data de 17 mai 2018, ora 17:00, în aceeași locație. Lucrările vor fi jurizate în data de 5 iunie 2018, urmând ca cele premiate - premiile I, II şi III să rămână în patrimoniul Şcolii Populare de Arte „Tudor Jarda” Cluj-Napoca.

Premiile sunt importante albume de artă, iar premianţii se vor putea înscrie la Şcoala de Arte fără a mai susţine examen de admitere. Lucrările nu vor fi acceptate în concurs şi nu vor putea fi returnate dacă pe spatele lucrărilor nu este trecut ceea ce s-a specificat şi dacă nu este ataşată fişa de participare completată.

Informaţii suplimentare se pot obţine la numărul de telefon 0741 609 453, expert clasa pictură Elvira Bozga. Prin participarea la concurs se consideră că autorii lucrărilor sunt de acord cu cerinţele impuse de regulament.

Biroul de presă
03 aprilie 2018

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS