Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

16
Tue, Apr
106 New Articles

Bigamul II pe scena turdeană

Artă
Tools
Typography

După relaxare, mici și iarbă verde, Teatrul Aureliu Manea Turda vă invită în sala de spectacole, în acest final de săptămână la o comedie de tot râsul.

„Bigamul II” în regia lui Cristian Ioan. John Smith, un taximetrist din Anglia, este aparent, "un om obișnuit" pentru toată lumea, însă el duce o viață dublă. Doar el știe că are două vieți diferite, alături de două soții, în două orașe diferite. O poveste cu haz, întâmplări neașteptate și un final la care râzi cât pentru toată săptămâna. Ajunge oare să fie descoperit personajul nostru sau va scăpa și de această încurcătură? Nu ratați o super comedie, sâmbătă 05 mai ora 19.00. Actorii: Vali V. Popescu,  Ovidiu Crișan, Dorina Nemeș, Doina Șoproni, Călin Mihail Roajdă,  Raluca Radu /Alexandra Dușa, Negrescu Marian / Miron Cornel vă vor face seara mai frumoasă.

Iar duminică, pentru cei mici, avem pregatit spectacolul “Rățușca cea urâtă” o poveste plină de învățăminte și voie bună pe placul copiilor și al părinților.

Biletele se găsesc la agenția teatrului și online pe www.tomtix.ro.

Biroul de presă
Teatrul Aureliu Manea Turda

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS