Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr
107 New Articles

În weekend la Teatrul din Turda

Artă
Tools
Typography

Teatrul Aureliu Manea din Turda prezintă două spectacole care vă vor încânta și vă vor da buna dispoziție. Indiferent dacă vrei să te relaxezi sâmbătă seara cu perechea ta sau să-ți petreci duminica dimineața alături de micuții tăi noi te așteptăm să te bucuri de teatru.

Așadar, sâmbătă 12 mai ora 19.00 te invităm la spectacolul "In the name of love", o producție a Teatrului Reactor de creatie și experiment din Cluj-Napoca. Din distribuție fac pate actorii Adonis Tanța și Lorena V. Puican. Un spectacol oglindă pentru societatea contemporană, care încearcă să arate dragostea aşa cum e ea promovată în media. Vă propunem să vă opriţi puţin cu noi în secolul 21, în minunata lume roz (la propriu),  să vorbim despre tinereţe, relaţii, căsătorie, muzică şi despre "cei 4 paşi să îl recucereşti".

Iar duminică, cei mici sunt așteptați la un spectacol de magie „Fantastic magic show”, 13 mai ora 11.00, un spectacol ce nu trebuie ratat atât pentru cei mici cât și pentru cei mari. „Pentru acest spectacol, organizatorii au decis să vândă bilete pentru prețul de 20 lei întreg și 15 lei redus, pentru celelalte spectacole ale teatrului, biletele rămân așa cum v-am obișnuit, respectiv 15 lei întreg și 10 lei redus pentru a va aduce mai aproape de teatru”, a declarat PR-ul teatrului Corina Moldovan.

Biletele se găsesc la agenția teatrului sau online pe www.teatrulaureliumaneaturda.ro.  

Biroul de presă
Teatrul Aureliu Manea Turda

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS