Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

24
Wed, Apr
115 New Articles

Teatrul turdean face angajări. Mai sunt două zile pentru depunerea dosarelor de concurs

Artă
Tools
Typography

Teatrul Aureliu Manea Turda organizează concurs în data de  27 noiembrie 2018, orele 11,00, pentru ocuparea  următoarelor posturi contractuale vacante: REGIZOR TEHNIC/I – 1 post, durată nedeterminată și SECRETAR PR S/II – 1 post, durată nedeterminată.

Informaţii suplimentare despre  condiţiile specifice de participare şi bibliografia necesară se pot obţine de la Compartiment contabilitate, resurse umane, achiziţii publice, telefon 0264-311952 sau pe www.teatrulaureliumaneaturda.ro,  secțiunea NOUTĂȚI.

Dosarele se depun la sediul Teatrului Aureliu Manea Turda, Str Republicii, nr. 52, secretariat până la data de 16 noiembrie 2018, orele 13. Dosarele se vor verifica de către comisia de concurs iar rezultatele selectării dosarelor se vor afişa pe site şi la sediul instituţiei.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS