Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

Teatrul “Aureliu Manea” vă propune “Și cu violoncelul ce facem?”

Artă
Tools
Typography

Într-o adaptare după Matei Vişniec în regia lui Muriel Manea-Jakab şi cu scenografia semnată de Eliza Labancz, Teatrul “Aureliu Manea” vă propune un spectacol din a cărui distribuţie fac parte actorii Bianca HOLOBUȚ, George SFETCU, Vali V. POPESCU şi Ioan Alexandru SAVU.

Am pus accent pe condiția omului diferit de societatea uniformizata de către un regim totalitar. Societatea mereu așteaptă «ceva», iar când cel așteptat apare i se refuză spiritul prin ucidere. Și totuși rămâne ceva în urma artistului. Rămâne instrumentul și opera sa. Pentru asta arta trebuie desăvârșită într-o formă pură și plină de iubire, mai ales într-o lume în care educația și cultura au devenit un reproș. Și Isus a fost un artist” spunea regizorul spectacolului, Muriel Manea-Jakab.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS