Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr
107 New Articles

Noi premiere și surprize pe scena Teatrului „Aureliu Manea” din Turda.

Cultură
Tools
Typography

Teatrul Aureliu Manea a pregătit, ca în fiecare lună, o mulțime de reprezentații pentru cei pasionați de artele spectacolului.

Programul debutează cu spectacolul „Nuntă cu navetiști”, chiar în prima zi a lunii, de la ora 19:00. Un spectacol în regia Dan Mirea, care se anunță a fi un adevărat regal de comedie, prezentat de Teatrul de Vest din Reșița.

Artiși ai Filarmonicii Transilvania  prezintă un concert simfonic care își așteaptă publicul joi, 6 aprilie, de la ora 19:00 cu anotimpurile lui Vivaldi.  

O altă premieră teatrală înscrisă în programul lunii aprilie va avea loc în data de 8 de la ora 19.00 cu spectacolul „În căutarea sensului pierdut”, adaptare după Ion Băieșu în regia Muriel Jakab-Manea. 

“Originalitatea lui Ion Băieșu este de a pune patetism și inteligență în exprimarea grotescului banalității.” a spus regizorul spectacolului. 

Tot în agenda culturală a lunii aprilie se mai înscrie. Cvartetul Transilvan, Dorel Vișan,  Teatrul de Nord Satu Mare cu un spectacol în limba maghiară, actorul Ioan Isaiu alături de echipa sa, dar și o a doua premieră a Teatrului Aureliu Manea din Turda. 

Avem spectacole și evenimente pentru toate gusturile. Vă așteptăm în casa noastră cu mare drag. În prima parte a lunii nu ratați spectacolul În căutarea sensului pierdut. Sunt foarte fericit că există cineva care l-a moștenit  pe Aureliu Manea și mă refer aici la talentul acestuia. Muriel Manea îi calcă pe urme și cred cu tărie că alături de această tânără echipă care se formează acum, acest teatru prin performanță va fi apreciat la nivel național și internațional.” a spus managerul teatrului Cătălin Grigoraș.

Pe 1 aprilie de ziua păcălelilor cei mici au parte de un spectacol magic HOCUS POCUS de la ora 11.00 la teatru. 

În aprilie nu ratați ziua de duminica pentru că este dedicată familiilor. Părinții, bunicii alături de cei mici sunt așteptați la teatru. În 2 aprilie ne întâlnim cu Vulpea pedepsită, în 9 aprilie ne revedem cu Cenușăreasa, iar în 23 aprilie chiar de Sf. Gheorghe revine pe scenă Pinocchio. Luna pentru cei mici se încheie cu Tărâmul Spiridușilor în 30 aprilie.  

Prețul unui bilet la spectacolele pentru maturi este de 15 lei întreg și 10 lei redus pentru studenți, elevi, pensionari.  La spectacolele de copii biletul este de 8 lei pentru părinți și  6 lei pentru cei mici.

Pentru toate spectacolele lunii aprilie biletele sunt déjà puse în vânzare atât pe site (teatrulaureliumaneaturda.ro, tomtix.ro sau facebook.com/teatruturda),  cât și la agenția de bilete a teatrului.

Mai multe informatii la telefon 0264/311952 sau 0757751345

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS