Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Wed, Mar
121 New Articles

“În căutarea sensului pierdut”, în week-end, la teatrul “Aureliu Manea” Turda

Cultură
Typography

Luna Mai debuteaza la Teatrul Aureliu Manea cu spectacolul „In cautarea sensului pierdut” , in regia lui Muriel Manea. Acesta va avea loc in data de 06 mai, incepand cu orele 19.00.

De multe ori ne intrebam care e logica, sensul sau adevarul ascuns al unor fapte sau evenimente. Descoperim uneori cauza sau similitudinea cu altele la fel. Incercam intrebari, dar rareori primim raspunsuri care sa ne convinga sau, mai degraba, sa ne convina. Asa incat, ne instalam confortabil in propria noastra parere refuzand sensul si adevarul real al intamplarilor. Dar, totusi, uneori simtim nevoia recuperarii acestora. Efortul acesta poate deveni adesea hilar si chiar inutil.

“In cautarea sensului pierdut” ne-o demonstreaza din plin. Totul se petrece aici ca intr-un carusel grotesc si comic al vietii noastre in fond. Gasim un amuzament de mare tristete dar si o pledoarie pentru morala individuala si moralitate publica.

Piesa, „In cautarea sensului pierdut”este in regia Murielei Manea, fiica celui care a dat nume acestui teatru, Aureliu Manea. Aceasta a mostenit talentului tatalui sau, continuand sa puna in scena piese de la cele mai diverse, incantand publicul pasionat de teatru. 

Pretul unei bilet este de 15 lei intreg si 10 lei redus pentru studenti, elevi si pensionari. De asemenea, biletele se pot achizitiona online de pe site-ul www.tomtix.ro, cat si de la agentia teatrului.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS