Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

18
Thu, Apr
113 New Articles

Ropote de aplauze la Târgu Jiu pentru Teatrul Aureliu Manea

Cultură
Tools
Typography

Un eveniment important al săptămânii trecute îl reprezintă turneul susținut de către Teatrul Aureliu Manea în cadrul Festivalului Național de Teatru “Zilele Elvira Godeanu”de la Târgu Jiu.

Evenimentul se desfășoară în perioada 6-28 MAI, iar prestigioase teatre din țară au urcat în lumina rampei la Târgu Jiu.. Actorii noștri, Radu Botar, Ioan Alexandru Savu și Cătălin Grigoraș au bucurat iubitorii de teatru cu spectacolul “Insomniacii”.

In final, aprecierile au fost pe măsură, actorii find chemați la rampă de nenumărate ori bucurându-se de recunoștința publicului.

O experiență de excepție alături de un public iubitor de teatru. Le mulțumesc celor din Târgu Jiu pentru că au cumpărat bilete și au umplut sala până la refuz. „Insomniacii” se va rejuca și la Turda în 27 mai și de asemenea la Sibiu în cadrul International Fringe Festival care va avea loc în perioada 9-18 iunie“ a spus Cătălin Grigoraș manager Teatrul Aureliu Manea Turda.

Spectacolul “Insomniacii”, o coproducție alături de compania de Teatru Become Sibiu, prezintă povestea a trei indivizi, trei caractere diferite care se întâlnesc într-un parc, într-o noapte. Deși discuțiile lor par banale, suferința lor este sinceră. Acesta este un spectacol despre condiția umană, pe cât de comic pe atât de tragic, un spectacol despre naivitate, nebunie și dragoste.

“Sala arhiplină, am fost plăcut surprinși deoarece spectacolul a fost foarte bine primit de către public. Eu personal am mai colaborat cu teatrul din Târgu Jiu și m-am simțit ca și acasă. Sperăm la colaborări bune pe viitor între cele două teatre. Mulțumiri lui Marian Negrescu directorul teatrului din Târgu Jiu pentru invitație” a declarat actorul Radu Botar care a și regizat spectacolul “Insomniacii”

Așadar, pe 27 MAI, vă așteptăm la teatru, la spectacolul „Insomniacii” să faceți cunoștință cu trei actori care pot fi oricând pe marile scene din țară. Pentru toți iubitorii de artă, Teatrul Aureliu Manea, păstrează prețul unui bilet așa cum v-am obișnuit, respectiv 15 lei întreg și 10 lei redus pentru elevi, studenți și pensionari, și se găsesc la agenția teatrului și online pe www.tomtix.ro.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS