23
Wed, May
156 New Articles
×

Message

Debug output of Perfect Link with Article Images on Facebook

Check this page in Facebook Object Debugger to reload cache

og:title - Festival Internațional de Teatrul la Turda
og:type - article
og:url - http://agoramedia.ro/index.php/timp-liber/64-cultura/6139-festival-international-de-teatrul-la-turda
og:site_name - AGORA MEDIA

Festival Internațional de Teatrul la Turda

Cultură
Typography

Teatrul Aureliu Manea Turda organizează în toamna acestui an, respectiv 8-17 Septembrie Festivalul Internațional de Teatru. Acesta continuă tradiția Festivalului „Teatru pe drumul sării”, devenind din acest an internațional și fiind deschis la noi concepte.

Vom avea secțiuni noi, pe lângă spectacolele jucate în teatru, vor fi și reprezentații outdoor, de stradă sau în parcuri. Festivalul se adresează tuturor categoriilor de vârstă, de la cei mici la cei mari, atât locuitorilor orașului, cât și turiștilor care trec pragul țării și celor din împrejurimi iubitori de teatru.

Inscrierile s-au făcut până la 01 August, iar pentru preselecții s-au înscris peste 50 de teatre din țară și străinătate cu peste 73 de spectacole.

„Le mulțumesc tuturor celor care s-au înscris. Comisia de selecție are o misiune foarte grea deoarece marea majoritate sunt spectacole foarte bune. Cu siguranță, spectacolele care se vor juca în cadrul festivalului vor fi de neratat.”, a declarat managerul teatrului, Cătălin Grigoraș.

De asemenea, pe lângă secțiunea indoor, festivalul va avea și o secțiune outdoor care va fi creionată cu momente spectaculoase jucate pe pietonala orașului sau în parcul Central.

In zilele ce urmează vom reveni cu informații referitoare la selecția spectacolelor și la programul de festival.

Așadar, în toamnă vă invităm la teatru să vă bucurați de artă.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS