Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

16
Tue, Apr
106 New Articles

A V-a ediţie a campaniei umanitare “Mica bibliotecă” se desfăşoară în perioada 19-28 februarie

Cultură
Tools
Typography

Asociaţia Împreună pentru Voi te invită să participi în perioada 19 - 28 februarie 2018 la Campania Umanitară „Mica Bibliotecă”, aflată la cea de a V- a ediţie.

Susţine-ne şi tu! Fii alături de partenerii noştri - Grădiniţele Poiana cu Castani, Dr. Ion Raţiu, Sfânta Maria, Prichindelul Isteţ, Căsuţa Piticilor, Biblioteca Municipală Teodor Murăşanu şi Şcolile Teodor Murăşanu, Avram Iancu, Ioan Opriş şi Horea, Cloşca şi Crişan. Ajută-ne să continuăm şi să construim această “Mică Bibliotecă” şi să ghidăm paşii spre lectură a copiilor cu posibilităţi materiale scăzute. Donează o carte iar noi o vom dona mai departe.

De ce “Mica Bibliotecă”?
A citi o carte înseamnă a descoperi magia unei călătorii imaginare pe tărâmuri noi şi captivante - tărâmuri care se află în interiorul a două coperţi. Dar, din păcate, nu toţi copiii au posibilitatea să îşi cumpere o carte.
De aceea, cu ajutorul tău şi al tuturor celor care vor să facă o faptă frumoasă, ne-am gândit să le facem o bucurie acestor copii prin înfiinţarea unei mici biblioteci în cadrul grădiniţei, şcolii sau centrului de plasament unde se află.

Beneficiarii campaniei „Mica Bibliotecă” 
Copii cu vârsta cuprinsă între 3 şi 13 ani

De ce avem nevoie în “Mica Bibliotecă”
de cărţi cu poveşti, cărţi de colorat, literatură, culegeri, enciclopedii, atlase, aflate în stare bună şi de actualitate.

Ce ai de făcut?
Dacă te uiţi prin biblioteca ta de acasă şi ai cărţi pe care le-ai citit şi de care nu mai ai nevoie, donează-le! Fii convins că acele cărţi vor fi apreciate şi citite de copiii cărora le este imposibil să şi le cumpere.
Dacă vrei să laşi un mesaj pentru copiii care vor citi aceste cărţi, poţi să scrii pe o foaie de hârtie gândurile tale şi să o ataşezi cărţii donate.
Du cartea/cărţile în locurile amenajate.
Ai nevoie de informaţii suplimentare? Ne poţi contacta pe adresa de e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. sau pe pagina de facebook: Împreună pentru Voi.

Centrele de colectare: sălile de clasă amenajate din cadrul grădiniţelor şi şcolilor partenere şi Filiala Oprişani a Bibliotecii Municipale Teodor Murăşanu de la internatul Liceului Liviu Rebreanu, de luni până joi, între orele 9.00-15.00.

Mulţumim pe această cale Sophiei Demeny, protagonista afişului Campaniei Umanitare “Mica Bibliotecă”, copiilor, părinţilor, doamnelor directoare, cadrelor didactice de la grădiniţele şi şcolile partenere pentru susţinerea şi implicarea lor, precum şi presei locale care, prin publicarea imaginilor pe siteurile de mediatiazare pe care le coordonează, fac posibilă transmiterea informaţiilor noastre şi către alte persoane.
* Campania Umanitară “Mică Bibliotecă” face parte din cadrul Proiectului Educaţional Local „Zâmbet de copil – o lume de poveste”.

Vă mulţumim pentru sprijin, Asociaţia Împreună pentru Voi

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS