22
Tue, Jan
73 New Articles

Fundația Transilvania Trust a câștigat un Premiu de Excelență

Cultură
Typography

Fundația Transilvania Trust a câștigat premiul special al Concursului pentru Marele Premiu al Valorii și Calității, Premiul de Excelență pentru Patria Carpatică, preluat de către Tímea Berki, director program, în data de 11 septembrie în Palatul Parlamentului Ungariei.

Premiul a fost acordat de Dr. János Latorczai, Vicepreședintele Adunării Naționale, patronul Concursului Marele Premiu al Valorii și Calității.

Marca de Certificare a Marelui Premiu al Valorii și Calității întrupează și exprimă recunoașterea și angajamentul Ungariei pentru valori, respectiv pentru calitatea certificată. Distincția Marelui Premiu al Valorii și Calității este recunoașterea și premierea acelor produse, servicii, organizații comerciale, care în cadrul activităților proprii se dedică demonstrabil calității și acordă importanță deosebită producției de bunuri și servicii de înaltă calitate. Premii speciale se acordă acelor organizații sau întreprinderi cu activitate în afara granițelor Ungariei, care joacă un rol important în cooperarea economică a zonelor Bazinului Carpatic. Premiul recunoaște activitatea care – pe lângă asigurarea continuă a calității excepționale – este dedicată respectării tradițiilor, protecției mediului și ideii maghiarimii.

Susținătorul principal al sistemului de concurs este Secretariatul de Stat pentru Politica Națională al Cabinetului Prim-ministrului, susținătorul din străinătate fiind Uniunea Democrată Maghiară din România.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS