Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

18
Thu, Apr
115 New Articles

Bianca Linta lansează single-ul "In A High" | VIDEO

Muzică
Tools
Typography

DJ si artist roman din New York, Bianca Linta ne-a cucerit cu primul single lansat alaturi de Cat Music, "Naughty Truck". Presa a definit acest track ca "prima piesa adevarata de EDM din muzica romaneasca". Astazi, Bianca Linta continua sa ne surprinda cu un nou release EDM - "In a high", o poveste sensibila si originala, o melodie compusa alaturi de producatori internationali.

"In a High este o piesa despre sufletele pereche, care trec impreuna prin ploi si soare, despre cei care reusesc sa puna pe primul loc povestea de dragoste. Single-ul vorbeste despre arta de a depasi punctul de cotitura, in care fie alegi sa ramai cu persoana iubita, fie sa va despartiti. Este o decizie extrem de grea, pe care toate cuplurile la inceput de drum, o intalnesc. In cazul de fata, ea isi declara dragostea neconditionata si il alege pe el de fiecare data. 'In a High' e o piesa speciala si personala, draga inimii mele, pentru toate sufletele curajoase. Love each other fearlessly!", declara Bianca.

In stilul caracteristic al Biancai, si noul single "In A High" are influente EDM si a fost compus de catre Bianca Linta, Ilton Kosta, Claudio Cristo si Florin Grozea.

Bianca Linta a surprins publicul in 2015 cu single-ul si videoclipul "Naughty Truck", cu o imagine originala si o poveste ce sustine mesajul piesei, intr-o nota expresionista si psihedelica, cu elemente grafice, fashion si inserturi digital art.

Mai mult, Bianca a inceput sa mixeze si sa compuna de la 20 de ani si a fost descrisa de catre presa americana drept "Ioana d'Arc din viitor". Artista a mixat in numeroase cluburi si festivaluri din SUA, alaturi de MYNC, Max Vangeli, Crystal Waters, Bro Safari, MakJ, DVBBS, Gareth Emery, The Crystal Method etc.

 

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS