Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

25
Thu, Apr
112 New Articles

Lino a descoperit “Alfabetul iubirii” şi lansează un nou single alături de Mario Fresh | VIDEO

Muzică
Tools
Typography

A, B, C, litere. Cu o poveste urbana, young & fresh, Lino lanseaza single-ul si videoclipul “Alfabetul Iubirii”, in colaborare cu colegul lui de la Golden Boy Society, Mario Fresh, sub atenta indrumare a lui Alex Velea.

“Ii multumesc lui Alex Velea pentru ca a scris si produs piesa “Alfabetul Iubirii”, care mi se potriveste perfect, atat mie, cat si lui Mario Fresh. Este o piesa despre cea mai frumoasa perioada, despre orice persoana care iubeste si este iubita :)”, spune Lino despre noul lui single.

In ton cu versurile optimiste, videoclipul regizat de Claudiu Stan surprinde o gasca de adolescenti energici, in diversele activitati specifice varstei, printre care se afla si Nicole Cherry si Mircea Eremia, prieteni apropiati ai lui Lino si Mario Fresh.

Cu un traseu muzical care a inceput inca de la varsta de 6 ani, cand Lino a descoperit violancelul, tanarul artist si-a continuat studiile muzicale prin lectiile de pian, iar la 13 ani a inceput sa scrie versuri rap si face parte din echipa lui Alex Velea, alaturi de care scrie versuri, compune si produce  muzica la studioul Golden Boy Society.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS