Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

24
Wed, Apr
109 New Articles

MR. VIK lansează single-ul şi videoclipul "Balkaton" | VIDEO

Muzică
Tools
Typography

Mr. Vik lanseaza single-ul "Balkaton", al treilea single solo din cariera, cu versuri in limba spaniola.

Ca si in cazul primelor piese, Mr. Vik este si compozitorul piesei "Balkaton", de aceasta data alaturi de Tamy si Axel B. Videoclipul este regizat de catre Anthony Icuagu.

"Balkaton e mai mult decat o piesa, este un stil muzical. Totul porneste de la piesa 'Cocaine', pe care am lansat-o in urma cu un an, care a prins in Balkani, un mix de influente trap, dancehall, reggaeton si am decis sa continui cu linia asta", declara Mr. Vik.

Recent, Mr Vik a compus si single-ul "Ahora", lansat de catre Hevito. In plus, pe langa muzica, printre pasiunile artistului se numara si antropologia, iar in 2011 a fost in Ecuador si Brazilia pentru a aprofunda studiile din domeniu. Tot acolo a inteles mai bine ritmurile ‘caliente’ ale latinilor si, astfel, si-a conturat stilul muzical.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS