Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

Sasha Lopez lansează single-ul şi videoclipul "Universe", feat Ale Blake | VIDEO

Muzică
Tools
Typography

Sasha Lopez lanseaza un nou single in colaborare cu Ale Blake, "Universe", alaturi de primul videoclip in care nu apare niciunul dintre cei doi artisti, dar apare regizorul.

Videoclipul a fost filmat in Malta si este regizat de catre Bogdan Daragiu, unul dintre personajele principale, alaturi de o gasca de tineri, care pornesc intr-o aventura crazy, in care distractia se imbina perfect cu romantismul. 

Fata de piesele anterioare, single-ul "Universe" este un deep, cu influente indie si a fost compus de catre Sasha Lopez, Theea Miculescu, Loredana Cavasdan si Ivan Caragia. 

Recent, Sasha Lopez a fost intr-un turneu in Croatia, alaturi de Ale Blake, iar acum se pregateste sa mixeze la cel mai mare festival de muzica din Croatia, Ultra Music Festival.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS