Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

DJ SAVA lansează single-ul şi videoclipul "Love in Dubai", feat Faydee | VIDEO

Muzică
Tools
Typography

Ce se intampla cand doi artisti cu milioane de vizualizari pe YouTube si cu piese in primele locuri in topurile muzicale isi unesc fortele? DJ Sava, unul dintre cei mai in voga producatori din Romania si Faydee, celebrul artist australian, ne surprind cu o piesa "Love in Dubai", cu potential de a fi hitul verii atat in Romania, cat si la nivel international, ca in cazul hitului "Bailando".

“Piesa realizata impreuna cu FAYDEE, Love In Dubai, vine dupa seria colaborarilor cu Raluka, Misha, Connect-R, Alina Eremia si fiind un artist de renume international, ma onoreaza. Imi arata ca muzica romaneasca este de calitate si cu mare potential international. Iar colaborarile surpriza nu se incheie aici”, a declarat Sava. 

Piesa “Love In Dubai” imbina perfect sound-ul de club cu cel de radio. Colaborarea cu Faydee, australianul devenit cunoscut in Romania si in strainatate dupa mega succesul “Laugh Till You Cry” feat Lazy J, care a adunat peste 50 milioane de vizualizari pe YouTube, a venit firesc, cei doi artisti colaboreaza cu aceeasi casa de discuri - Cat Music.

“LOVE IN DUBAI mi-a placut de la primul play. DJ SAVA este unul dintre cei mai cunoscuti DJ si producatori din Romania si toate piesele semnate de el au devenit hit-uri, deci am acceptat colaborarea imediat. Va promit ca o sa dansati in vara aceasta pe LOVE IN DUBAI”, a declarat Faydee. 

Videoclipul piesei “Love In Dubai”, realizat de catre Alex Ceausu, are ingredintele unui videoclip de vara: fete sexy, mare, plaje luxuriante, iaht-uri, o poveste de dragoste, toate acestea pe fundalul exotic al orasului Dubai.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS