Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

16
Tue, Apr
106 New Articles

Lucian Bărbulescu lansează single-ul şi videoclipul "Azzido" | VIDEO

Muzică
Tools
Typography

Azzido! Un cuvant ca o stare de spirit! Cu dans, energie si multa nebunie. DJ-ul Lucian Barbulescu lanseaza single-ul si videoclipul "Azzido". 

Piesa este compusa de catre Ciprian Blaga si DJ Sava, iar videoclipul este regizat de catre Lucian Barbulescu si este o incursiune haioasa, energica, fara un scenariu prestabilit, de dimineata pana seara, prin cele mai cool locuri din Bucuresti. Videoclipul "Azzido" nu este prima sa experienta de regizor.

"Azzido… Cine nu-si aduce aminte de Azzido Da Bass - Dooms Night?! De acolo a pornit totul, hai sa-i zicem un 'tribut' pentru cate boxe s-au rupt la propriu in vremea aceea… O piesa de club, de dans, de rupt tenesii in vara lui 2016. 'Vinovatul' principal a fost DJ Sava, care a lucrat in studio impreuna baietii lui, si a iesit 'Azzido', initial doar un ghid tras de catre Ciprian Blaga, care a si ramas vocea de pe piesa. Pentru orchestratia piesei au mai lucrat Claudio Cristo, DJ Bonne si Razvan Matache", declara Lucian. 

Lucian Barbulescu, DJ-ul pe care cu siguranta l-ai intalnit macar o data la pupitrul unui club, la butoane! In prezent, Lucian lucreaza la alte doua piese, care vor fi lansate in urmatoarele luni.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS