Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

Monoir & Osaka lansează videoclipul piesei "The Violin Song", featuring Brianna | VIDEO

Muzică
Tools
Typography

Producatorul Cristian Tarcea a lansat in urma cu cateva luni proiectul Monoir, iar acum, alaturi de Osaka si Brianna, ne surprinde cu videoclipul piesei care deja cucereste publicul - "The Violin Song".

O coproductie Cat Music si Thrace Music, single-ul "The Violin Song" este compus de catre Cristian Tarcea, Iuga Diana-Cosmina, Osaka, Brianna si foloseste un sample dintr-o piesa folclorica a compozitorul bulgar Nikolay Kaufman. Videoclipul este regizat de catre Bogdan Paun si Alexandru Muresan si a fost filmat pe parcursul unei zile pe malul bulgaresc al Marii Negre. 

Pe langa cele peste 3,5 milioane de vizualizari pe YouTube, piesa "The Violin Song" este deja in playlisturile radiourile din tara si strainatate, dar si pe primele pozitii in topurile Shazam din Romania, Bulgaria, Turcia, Grecia, Cipru etc. 

Artist, compozitor si producator, Cristian Tarcea a inceput sa studieze muzica de la o varsta frageda. Inca din 2009, a reusit sa cucereasca topurile radiourilor din Turcia, iar in 2014 a revenit cu piesele "Zaynah", "Sing Loud" si multe altele produse de catre el, care au fost No. 1 in Balcani. In prezent, lucreaza in propriul studio si colaboreaza cu diversi artisti, atat pe partea de compozitie, cat si pe productie. 

Dupa infiintarea propriei case de productie, in 2012, Cristian a inceput sa adune o echipa de artisti si compozitori. Brianna este unul dintre ei, pe care a descoperit-o la un concurs muzical. Primul single, "All I Need", este compus alaturi de Cristian si a fost lansat in 2014, cu care tanara artista a cucerit publicul si topurile muzicale din Turcia.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS