Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

23
Tue, Apr
110 New Articles

Mandinga lansează primul single în noua formulă - Aventura, feat Erik | AUDIO

Muzică
Tools
Typography

Hai cu Mandinga in Aventura muzicala a noului lor single, idila verii 2016, in care ritmurile pline de optimism si flavor-ul latino te insotesc pretutindeni.

Single-ul "Aventura" este compus de catre Marius Dia, GEØRGE, Erik si Omar Secada, in studioul Panda Music, iar videoclipul urmeaza sa fie filmat in cateva zile.

Recent, trupa Mandinga a interpretat in avanpremiera piesa "Aventura" in cadrul unui concert sustinut in Bucuresti, unde "a avut loc botezul" noii soliste, Barbara Isasi, o tanara talentata care a participat in 2013 in cadrul show-ului TV "Vocea Spaniei".

Noile piese Mandinga vor fi atat in limba engleza, cat si in spaniola, iar muzica se va apropia de stilul pop si R&B, cu influente latino.

Noua componenta a trupei Mandinga: Ciupi la tobe (Romania), Barbara Isasi, voce (Spania), El Nino la percutie (Cuba), Zach la saxofon și la bas (Ro), Tony la trombon (Cuba), Omar la pian (Cuba) si, de asemenea, o noutate în trupa, Valera Busmachiu, din Republica Moldova, la trompeta.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS