Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

24
Wed, Apr
109 New Articles

Go Live! Trupa Voltaj realizează primul ei reality show transmis pe Facebook

Muzică
Tools
Typography

Din 2 iunie, timp de trei zile, Voltaj transmite live pe pagina de Facebook deplasarea spre Chisinau. 

Daca in luna octombrie Voltaj facea inimile sa bata la unison intr-un spectacol demn de cele mai impresionante scene din lume, alaturi de orchestra condusa de catre Simona Strungaru, acum, celebra trupa porneste spre Chisinau si realizeaza primul reality-show.

“Voltaj si prietenii din Moldova: drumul spre Chisinau”, primul reality-show al trupei, este transmis live pe pagina de Facebook a trupei (www.facebook.com/Voltaj) in perioada 2 iunie – 4 iunie. Reality-show-ul Voltaj surprinde momente inedite, situatii amuzante sau dimpotriva, jurnalul de calatorie al uneia dintre cele mai iubite trupe din Romania.

“Vor fi mai multe filmulete pe zi in care va vom arata ce inseamna pentru noi un concert“, spune Calin Goia

Pe parcursul celor 3 zile, pe pagina de Facebook a trupei, se desfasoara concursuri, iar castigatorii sunt desemnati dintre cei care urmaresc episoadele live-ului.

Concertul “Voltaj si prietenii din Moldova” va avea loc pe 4 iunie, iar invitatii vor fi Nicoleta Nuca, Pavel si Cleopatra Stratan, Guz si Kapushon, Nelly Ciobanu.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS