Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

25
Thu, Apr
112 New Articles

Mahala Rai Banda lansează single-ul şi videoclipul "Kan Mahala", featuring Buppy Brown | VIDEO

Muzică
Tools
Typography

Un proiect inedit in muzica romaneasca, trupa Mahala Rai Nanda, lanseaza single-ul si videoclipul "Kan Mahala", o colaborare cu artistul jamaican Buppy Brown.

Cu un mix funky de stiluri muzicale, un beat modern si unic, piesa este compusa de catre Ionita Aurel, Mihai Ogasanu si Lennox Brown, iar videoclipul este regizat de catre Ionut Trandafir. 

"Colaborarea cu Mahala Rai Banda este inspirationala, sunetele instrumentelor imi aduc aminte de perioada in care mergeam alaturi de tatal meu in studiouri. Am acceptat instant colaborarea datorita stilului lor unic, iar cel care a contribuit la realizarea featului este Mihai Ogasanu, caruia ii multumesc. Cu siguranta imi doresc sa mai fac si alte piese in colaborare cu Mahala Rai Banda", declara Buppy Brown. 

Melodiile cantate de trupa Mahala Rai Banda au ajuns in toate colturile lumii, in faimoase edificii culturale precum: Cosmopolite din Oslo, Adelaine Royal Theatre din Australia, Opera Garnieri din Paris, Arts Center din Moscova,  Opera din Viena, BBC Studio 6. De altfel, trupa a cantat in deschiderea unor concerte sustinute de Lenny Kravitz, Scorpions, Mariah Carey,  Jimmi Cliff.

Lennox Buppy Brown este un artist originar din Jamaica si a lansat numeroase piese pana in prezent. Buppy nu este la prima colaborare cu artisti romani; el a mai lansat piese alaturi de Costi Ionita. Pe langa asta, Buppy sustine concerte alaturi de trupa lui, The Uplifters si facut parte din distributia unor filme ca "Blade 1" si "Don Cheadle", alaturi de nume ca Wesley Snipes. 

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS